neljapäev, 23. jaanuar 2014

Kõrvitsakeeks

Tõsiselt lihtne ja hea.


Keeks:
2 dl kõrvitsapüreed
1 dl õli
2,5 dl pruuni suhkrut (mina kasutasin 0,5 dl demerarat)
2 muna
4,5 dl jahu
1,5 tl soodat
1,5 tl piparkoogimaitseainet

Kate:
115g toorjuustu
1 spl mett

Eelsoojenda ahi 180 kraadini. Klopi läbi munad ja suhkur. Sega hulka kõik teised komponendid. Vala tainas võitatud keeksivormi ning küpseta tund aega. Lase jahtuda(oma valik, kas vormis või vormist väljas) ning määri peale kokkumikserdatud toorjuustukate.

Originaalretsept: Davahtaresidence (keeks)(vabandust, mul pole aimugi, kuidas selle blogi nime kirjutatakse), Sugar Mama(kate)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar