Andeks! Seepärast, et kirjutan siin retseptis osalt USA mõõtühikutes, ehk siis kasutan cup'e (250 ml). Kuna retseptiblogi idee tuli natuke hiljem meelde, siis ei hakanud asju üle kaaluma ega mõõtma, loodetavasti ei tee see kellelegi liiga, sest ka eesti retseptides on tihtipeale kasutatud ühikut nimega "tass" ehk inglise keeles cup.
2 cup'i nisujahu + spl virsikutükkide katmiseks
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl söögisoodat
pool tl soola
56 g toasooja võid
1/4 cup'i õli (mina kasutasin rapsiõli)
3/4 cup'i suhkrut
1 muna
1 cup maitsestamata jogurtit
1 cup tükeldatud virsikut
70 g tükeldatud mandleid
pruuni suhkrut peale puistamiseks
Kuumuta ahi 225 kraadini ja täida 12-pesaline muffinipann muffinipaberitega.
Mikserda ühtlaseks või, suhkur ja õli. Lisa segule muna ja jogurt ning mikserda läbi.
Eraldi kausis sega kokku jahu, küpsetuspulber, sooda ning sool. Lisa saadud kuivaine portsjonite kaupa pidevalt mikserdades eelnevalt segatud vedelale segule.
Sega virsikutükid natukese jahuga ning sega koos mandlitega spaatliga taigna hulka.
Jaga tainas ühtlaselt muffinipesade vahel ning riputa peale tahtmise järgi pruuni suhkrut.
Küpseta 12-14 minutit kuni sissetorgatud hambaork sealt sama puhtana välja saab tõmmatud.
Inspiratsioon: deliciously declassified
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar